Verwijzers

Verwijzers

Als (para)medisch professional wilt u uiteraard de beste zorg voor uw patiënt. Trinzo biedt professionele multidisciplinaire begeleiding door een psychologe, fysiotherapeute en diëtiste, waarbij de drie pijlers: gedrag, beweging en voeding centraal staan. Hierbij streven wij naar een goede samenwerkingsrelatie met u als verwijzer.

 

Wanneer doorverwijzen naar Trinzo?

Trinzo richt zich o.a. op de behandeling van obesitas al dan niet in combinatie met eventuele co-morbiditeiten, maar ook patiënten met andere lichamelijke en/of psychische problematiek, waarbij het verbeteren van leefstijl op het gebied van voeding, beweging en gedrag van belang is kunnen zich aanmelden.

 

Folders

Wanneer u geïnteresseerd bent in nadere kennismaking, overleg of indien u foldermateriaal voor in uw wacht- en/of spreekkamer wenst te ontvangen, laat het ons weten. Hier vindt u onze contactgegevens.

 

Bedrijven

Een gezonde en gelukkige werknemer is een betrokken en gemotiveerde werknemer. Een investering in zowel de mentale als lichamelijk gezondheid van uw werknemer kan ziekteverzuim reduceren en zal de sfeer op de werkvloer positief beïnvloeden. Werknemers waarderen een door de werkgever beschikbaar gestelde gezondheidsimpuls doorgaans zeer.

 

Aanmelden

Direct aan de slag? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.