Ons team

Annette Bouwhuis

Annette Bouwhuis (1977), is psychologe binnen het team van Trinzo. In 2002 is zij afgestudeerd in de specialisatierichting Klinische- en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden. Sinds die tijd werkt zij samen met andere collega’s in een eigen psychologenpraktijk. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met verschillende problematieken, waaronder depressie, angst, burnout, overspannenheid, trauma, eetproblemen en onverklaarde lichamelijke klachten. Vanuit de Schemagerichte therapie gebruikt zij verschillende behandelmethoden, waarbij aandacht is voor het denken, voelen en het gedrag.

Binnen Trinzo begeleidt en behandelt Annette mensen in het psychologische aspect van gedragsverandering. Bij het wel of niet slagen van gedragsverandering spelen verschillende psychologische aspecten een rol, waaronder de psychologische functie van eten, omgaan met emoties en eten, belemmeringen in verandering en het omgaan met terugval. Annette besteedt aandacht aan die thema’s die belangrijk zijn in persoonlijke situaties.

 

Annette Bouwhuis

Psychologe

Annette

Karin ter Halle

Karin ter Halle (1985), is diëtiste binnen het team van Trinzo. In 2008 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heeft zij onder andere in haar eigen diëtistenpraktijk ruime ervaring opgedaan in het, samen met de cliënt, effectief werken aan hulpvragen m.b.t. voeding, dieet en gedrag. Vakkennis en -vaardigheden houdt zij continu up-to-date middels het volgen van bijscholingen op diverse aandachtsgebieden. Dit betroffen onder meer scholingen op het vlak van cognitieve gedragstherapie, coachend begeleiden en een specialisatie in de behandeling van diabetes mellitus.

Binnen Trinzo zal Karin zorgdragen voor een dieetadvies passend bij jouw situatie, wensen en mogelijkheden en zal zij gedurende het gehele begeleidingstraject samen met jou werken aan het aanwennen en behouden van je nieuwe gezonde eetgedrag.

 

Karin ter Halle

Diëtiste

Karin

Marit Bonte

Marit Bonte (1992) is sinds 2015 werkzaam als fysiotherapeut. Als fysiotherapeut behandelt ze mensen met diverse lichamelijke klachten van jong tot oud. Tevens is Marit gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die het bewegen en sporten weer op willen pakken en daar weer plezier in willen krijgen, dat is heel belangrijk!

Marit vindt het erg leuk om mensen te stimuleren en begeleiden tijdens het bewegen en gaat graag met je aan de slag! 

Marit Bonte

Fysiotherapeute

Marit

Samen werken aan een gezonde toekomst!