Ons team

Annette Bouwhuis

Annette Bouwhuis (1977), is psychologe binnen het team van Trinzo. In 2002 is zij afgestudeerd in de specialisatierichting Klinische- en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden. Sinds die tijd werkt zij samen met andere collega’s in een eigen psychologenpraktijk. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met verschillende problematieken, waaronder depressie, angst, burnout, overspannenheid, trauma, eetproblemen en onverklaarde lichamelijke klachten. Vanuit de Schemagerichte therapie gebruikt zij verschillende behandelmethoden, waarbij aandacht is voor het denken, voelen en het gedrag.

Binnen Trinzo begeleidt en behandelt Annette mensen in het psychologische aspect van gedragsverandering. Bij het wel of niet slagen van gedragsverandering spelen verschillende psychologische aspecten een rol, waaronder de psychologische functie van eten, omgaan met emoties en eten, belemmeringen in verandering en het omgaan met terugval. Annette besteedt aandacht aan die thema’s die belangrijk zijn in persoonlijke situaties.

 

Annette Bouwhuis

Psychologe

Annette

Karin ter Halle

Karin ter Halle (1985), is diëtiste binnen het team van Trinzo. In 2008 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heeft zij onder andere in haar eigen diëtistenpraktijk ruime ervaring opgedaan in het, samen met de cliënt, effectief werken aan hulpvragen m.b.t. voeding, dieet en gedrag. Vakkennis en -vaardigheden houdt zij continu up-to-date middels het volgen van bijscholingen op diverse aandachtsgebieden. Dit betroffen onder meer scholingen op het vlak van cognitieve gedragstherapie, coachend begeleiden en een specialisatie in de behandeling van diabetes mellitus.

Binnen Trinzo zal Karin zorgdragen voor een dieetadvies passend bij uw situatie, wensen en mogelijkheden en zal zij gedurende uw gehele begeleidingstraject samen met u werken aan het aanwennen en behouden van uw nieuwe gezonde eetgedrag.

 

Karin ter Halle

Diëtiste

Karin_nieuw

Natascha Klaas

Natascha Klaas (1969) is sportlerares en personal trainer. Ze gaat binnen Trinzo het aspect van beweging invullen. Dit doet zij vanuit haar ervaring met verschillende disciplines, waaronder bootcamp, dans, turnen, conditietraining, gym, acrogym, buitensport en fitness. Al heel wat jaren geeft zij met veel plezier les, daagt ze mensen uit hun grenzen te verleggen en probeert ze het beste uit mensen te halen. Dit alles rekening houdend met je eigen mogelijkheden, voorkeuren, doelen en verwachtingen.

Een mooie ervaring is om te zien dat mensen gaan van ‘durf ik niet’ en ‘kan ik niet’ naar ‘jippie! dat heb ik toch maar gedaan’. Dat is een super gave prestatie die we samen kunnen behalen!

Sport en bewegen is belangrijk in het veranderen van je leefstijl. Zowel lichamelijk als mentaal voel je je beter. Je lichaam versterkt, je spiermassa vermeerderd, je vetmassa wordt minder. In je hoofd schep je rust en je lichaam maakt het ‘geluks-hormoontje’ endorfine aan, waardoor je je fitter, krachtiger en energieker voelt.

 

Natascha Klaas

Sportlerares & personal trainer

Natascha-Klaas

Sandra Gulink

Sandra Gulink (1991), is werkzaam als fysiotherapeut en buurtsportcoach voor de gemeente Rijssen-Holten. Daarnaast volgt ze de opleiding Master Manuele Therapie. Als fysiotherapeut behandelt Sandra mensen met diverse lichamelijke klachten en helpt ze mensen om beweging en sport op te pakken. Als buurtsportcoach organiseert ze sportactiviteit in de gemeente Rijssen-Holten met als doel mensen weer aan het sporten te krijgen. Hiervoor heeft ze veel contact met diverse sportverenigingen.

Sandra vindt het erg leuk om mensen te stimuleren en begeleiden bij het oppakken van een sport of het vinden van een passende vorm van beweging. Zelf sport ze ook, ze houdt van wielrennen, wandelen, zwemmen en hardlopen.

Zij heeft zin om met jullie aan de slag te gaan en te zoeken naar een vorm van beweging die bij jullie past!!

 

Sandra Gulink

Msc Manuele therapie i.o.

Sandra_Frame

Samen werken aan een gezonde toekomst!